Monday, July 12, 2010

Zam & Ani wedding Mei 2010



salam...ni majlis nikah zam n Ani bulan Mei lepas..di sg lalang butterwoth..
em Majlis nikan di masjid sg puyu butterwoth, then just shoot di area rumah ..majlis kenduri di langsungkan awal bulan ni...tapi aku x cover event tu sbb xdapat dielakkan.

Tapi yang best tempat diorang yang aku paling suka dia punya landscape.dh lama teringin nak shoot dekat kawasan padang lalang neh..haha...so mcm biasa shoot saja... guna d4ox lama ja..xda hal..da result still superb for my taste of color n quality..;) nikonians..biasala kan..haha..

ni ada la skit aku bg tgk...yang lain boleh check di flickr aku ja k..click link gallery ja...
ok Semoga hubungan mereka kekal selamanya..amin....Nanti aku plak .;) hehe...















No comments: