Monday, October 26, 2009

Wednesday, October 14, 2009

Audi r8

2008 Audi R8- 002
2008 Audi R8- 001
2008 Audi R8- 003
2008 Audi R8- 004


Ni cntoh treatment dan 'angle' yg best untuk shoot gambar kereta atau kederaan lain.
mmg superb.composition menarik, environment pun kat track.baru kena kena 'supercar'
Sesuai untuk komersial dan ini la caranya.=).tggu gambar aku plak nanti=)

emm., bila la nak pkai kereta ni?? haha..
smart,futuristic,gorgeous..

sumber: http://www.flickr.com/photos/62584794@N00/

Friday, October 9, 2009

jamm session

anep 2
anep 3
kwn


penat2 pn sempat gak pi.haha..sorry ya hny, psl smlm..=(.

nway kpda, pali,p.non, n ln2 cpat balik, khidmat anda di perlukan.huhu.2nd gtar mna hlang xpa2,t 'croud' pn semua dah balik,baru la meriah.hehe.nasib ada. en satan(man),haha
thnx for da pic

past event

Ni Gig 'suara Gaza' at orange club kL blan dulu.best2.sampai xlarat nak bdiri.haha.aku suka lighting kat sn.superb.club la katakan..

sil khannaz on stage.*
this pic had been used at sil khannaz photo album =)
*sil khannaz on facebook*
sil khannaz on stage
roy n mr jaei

adjeez sil khannaz


hashim n daei

ni kat gig BM - 040409 .teroka minda.mlm ni hr tu hujan lbt gak.huhu.tp sambutan kira ok la.ttap sempoi cm biasa.
sil khannaz
drum setup-lan bye
drum setup -lan n adjeez
jaei n dark e
croud
croud
Brain Dead
DSC_3273
adjeezlepak makan

ni gig bulan 3 msa aku kat sana lg.kt bm blan 4.emm sambil2 tu ni aku bg la tgk skit.haha.
kisahnya ada member sealiran yang main undergound ni.aku pn slalu la berjmpa la ngan semua artist2 underground ni.bnyak aku follow gig or show depa ni.sebab aku pn sbhgn dr fans jgk.mmber2 fans2 jgk.haha.
sebagai fotographer yang layan metal, ni la jadinya..sukarela aku turun layan gig sambil 'shoot da show' mmg best. aku jd krew ngan band sk ni.tp sbg photographer la .mau xmau 'VIP passed please'.hehe.
sengal2 ja bdk ni.tgk ja ganas.haha..statement.t bulan depan ni ada lg gig kat KL .jom2 bramai2.trun layan.
ni kena mnta ryalti kat SK ni.haha..

Next Gig - 07.11.09
METAL CORE 09

* p/s ada gig jgn lupa roger gua eh..haha

ok.

Monday, October 5, 2009

new item

dear
my dear.hehe.peace!=)

Fashion on 1 - hanifstudio
Fashion On 1 2008

phyton

bapak ular yang tgh tdr ni..mngkin mak ular.huhu

click on hanifstudio photostream--->

Friday, October 2, 2009

< most recent upload.>




CHECK IT OUT..
P/S Most recent upload tu. xtahan..haha. nway just click on
my gallery link beside ---->