Tuesday, October 12, 2010

TOTAL WAR GIG 10.10.10







NI Gig ahad lepas (10.10.10) night session..
yang sempat pun Sil khannaz, Aradia, Infectious Maggots...
haha...yang lain2 pic boleh tgk di Fb (Mohd Hanif ) or di Flickr .boleh click di Gallery button sebelah.Layan....TOTAL WAARRRRRRRRR!!!

lagu baru SK gempak bro...:)

Monday, July 12, 2010

BUSES


gambar ni ambil semalam masa hantar adik reg sem di UKM...bru smpai dr png trus ke UKM..lama jgk xmasuk UKM..aku tgk bnyak sgt projek tgh naik..dulu xda plk...ekonomi makin stabil la tu..

jalan punya jalan nampak bas bas kat dtran gemilang tu..semua SBP pnya bas...tgk mcm best ja..stop jap.layan shoot sikit..haha..nway more pictures at gallery ,still life
njoy.

http://www.flickr.com/photos/24647848@N04/sets/72157624353416323/

Zam & Ani wedding Mei 2010



salam...ni majlis nikah zam n Ani bulan Mei lepas..di sg lalang butterwoth..
em Majlis nikan di masjid sg puyu butterwoth, then just shoot di area rumah ..majlis kenduri di langsungkan awal bulan ni...tapi aku x cover event tu sbb xdapat dielakkan.

Tapi yang best tempat diorang yang aku paling suka dia punya landscape.dh lama teringin nak shoot dekat kawasan padang lalang neh..haha...so mcm biasa shoot saja... guna d4ox lama ja..xda hal..da result still superb for my taste of color n quality..;) nikonians..biasala kan..haha..

ni ada la skit aku bg tgk...yang lain boleh check di flickr aku ja k..click link gallery ja...
ok Semoga hubungan mereka kekal selamanya..amin....Nanti aku plak .;) hehe...















Salam khabar..

em salam,hampir stgh tahun aku x usik blog ni kecuali flickr gallery..
em biasa rasa sibuk concntrate biz sampai xtgk blog...anyway.its doesn't matter..
sbb ni mmg passion aku pun kalau fotografi ni..xkan hilang ditelan zaman..haha..still capturing anywhere anytime...shooting...always..just looking for a better life now..
dekat2 nak kahwin ni mcm2 kena prepare..normal la kan..selepas kahwin lain crta plak...itu lah hidup..ada naik ada turun, ada lapang ada sibuk...dunia dunia.haha

em ni rasa gatal nak upload pic kat flickr terbuka and say hi,mana tahu dtg mood nak blogging..

Insyallah nnt ada rezki aku buat official website untuk hanifstudio and compny + studio..insyallah...dok fikir dan tgh rancang nak buat consultant ja..skali branding..insyallah.very soon

hanifstudio photography
hanifstudio boutiuqefashion (hanina boutique)
hanifstudio mediadesign
hanifstudio artwork
hanifstudio weddplanner
hanifstudio architect

all under hanifstudio.corp (HSC)