Sunday, October 26, 2008

Dato' Kema open house







open house rumah kemal.siapa tak mai tu xada la dlm gmbar eh.haha.Thanks sbb jmput semua bdk2.kira ramai jgk la dtg.tahniah dato'.makan pn sedap2.tmpat vip sya pn ok haritu.
peace latok.haha
nanti i masukkan lain2 gmbr.ok..
jgn bsing2.huhu..

KLPF 2008

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

this event held last week at times square KL.there're so many photographer join this event this year.i jst get chance to go in last minute event, however its 'kicking' me.huhu.hope i can go for next year at midvalley mall

Sunday, October 12, 2008

ALUMNI SDOB 08

Photobucket Album



Gambar malam alumni 2008.ni sebahagian shj.selebihnya tdk diletakkan.
harap semua dapat tgk.Srry x sempat nak edit pun.edit sndiri la eh.haha

Selamat Hari Raya

Sini aku nak wish Selamat beraya kt semua.mesti banyak program nak buat.open house lagi la banyak.Raya-raya jugak, jimat pn kena jimat.Bersua la selagi ada masa, nanti dah sibuk2 dah susah nak jumpa kawan2 lama.semoga bergembira di bulan syawal ni.raya kan sebulan.haha.baru nak wish kat sini..ok Selamat hari raya aidilfitri 1429 H.Maaf Zahir Batin
-Hanif

Saturday, October 11, 2008

FRIM

Photobucket Album

Semua gambar ada di sini.semua boleh diambil buat simpanan.tq

Gambar-gambar masa festival senibina UKM di FRIM.ke brapa dah eh.lupa plak.sorry lambat skit nak bagi.bzz..

harap semua berpuas hati.